USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.30 10.60

Рятувальники Володимира провели навчання на водоймі

17 Січня 2023 21:46
На озері Лісне 17 січня відбулося навчання особового складу 7-ї ДПРЧ міста Володимира та членів Добровільної пожежної охорони Володимир-Волинської громади.

Про це повідомляє Володимирська міська рада.

Ці навчання потрібні для того, щоб бути готовими надати допомогу людині, яка провалилася під кригу, та з метою відпрацювання дій пожежно-рятувальних підрозділів під час порятунку постраждалих на водоймах у зимовий період.

Їх провели із застосуванням гідрокостюмів RS-1000.

Рятувальники та добровольці вчилися працювати у нових гідрокостюмах, відпрацьовуючи алгоритм одягання костюма та послідовність роботи в ньому, а також проведення страхувальних заходів під час роботи в такому спорядженні. Гідрокостюм дозволяє рятувальнику працювати у воді за екстремально низьких температур без шкоди для здоров’я і життя.
Під час навчань напрацювали навички рятування людей на водоймах за допомогою спеціальних засобів: мотузки Александрова, рятувального круга, рятувального жилета для потерпілого та рятувальника. Учасники відзначили, що усі відпрацьовані навички необхідні, аби оперативно рятувати потерпілих на водоймах громади та району.
Як ми писали, З січня на одній з водойм Нововолинська під кригу провалилися троє дітей. Один з підлітків, якому було 15 років, загинув.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus