USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Рятувальники повідомили, чому із луцького ЦУМу евакуйовували людей

31 Березня 2022 19:56
У ДСНС Волині повідомили, чому ввечері проводили евакуацію людей із луцького ЦУМу. Раніше кілька людей поскаржилися на погане самопочуття.

Як повідомили у пресслужбі волинських рятувальників, за попередніми висновками фахівців, погане самопочуття у відвідувачів ЦУМу могла спровокувати дезифікувальна речовина, якою обробляють поверхні, а саме її збільшена концентрація.

Наголошується, що адміністрація закладу вчинила правильно - одразу організувала провітрювання будівлі та евакуацію відвідувачів і продавців.

Повідомлення до служби 101 надішло о 16:59. Рятувальники прибули о 17:12, провели замір щодо наявності небезпечних хімічних речовин.

На 18:30 концентрація речовини суттєво зменшилась, загрози людям немає.

Вранці буде проведено додатковий замір.

На місці події працювали шість рятувальників, одна одиниця техніки ДСНС, а також фахівці Волинського обласного лабораторного центру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus