USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.35 41.55
  • PLN 10.60 10.75

Рятувальники допомогли важкохворій жінці дістатися до лікарні

9 Лютого 2017 17:01
Волинські рятувальники надали допомогу важкохворій жінці та за добу витягнули зі снігових заметів 57 автівок, повідомляє прес-служба ДСНС Волині.

Так, 9 лютого о 6:15 на пункт зв’язку 8-ої Державної пожежно-рятувальної частини Камінь-Каширська надійшло повідомлення, що внаслідок погодних умов автомобіль швидкої допомоги застряг у снігових заметах і не може дістатись до села Ворокомле, де знаходиться важкохвора жінка.

Бійці ДСНС виїхали за викликом та надали допомогу у пересуванні автомобіля швидкої допомоги з села Видерта до села Ворокомле. По прибуттю на місце працівники 8-ої Державної пожежно-рятувальної частини Камінь-Каширська винесли тяжкохвору жінку із будинку та передали до рук медиків.

Повертаючись до пожежної частини, поблизу села Видерта рятувальники допомогли ще двом водіям - зі снігових заметів вони витягнули ще два легкових автомобілі.

Загалом за минулу добу у Волинській області рятувальники надали допомогу 96 особам та вивільнили 57 одиниць техніки. Більшість з них - легкові автомобілі, а також 4 карети швидкої допомоги, 3 вантажівки та 4 рейсових автобуси.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus