USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Рятувальник у відпустці врятував жінку, яка ледь не втонула у Світязі

Сьогодні 15:53
Волинський рятувальник на озері Світязь надав допомогу людині, перебуваючи поза службою.

Про це повідомили у ДСНС Волині.

Днями близько 18-ї години командир відділення 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини селища Локачі Володимирського району Андрій Лещук, перебуваючи на відпочинку зі своєю сім’єю на озері Світязь, почув, як з пляжу кличуть на допомогу: «Рятувальник!»

Він відразу побіг на допомогу чоловіку, котрий витягнув на берег молоду дівчину без свідомості. Рятувальник розпочав надавати першу домедичну допомогу та проводив реанімаційні заходи до приїзду швидкої допомоги, йому допомагали інші відпочивальники.

Врешті дівчина відкашлялась та почала приходити до тями. Після цього рятувальник допоміг медикам занести врятовану до автомобіля швидкої допомоги.

Читати ще: Пробув у воді близько доби: встановили особу чоловіка, якого в Луцьку дістали зі Стиру

Як з'ясувалось, 23-річна жінка знепритомніла, коли заходила в озеро та впала, внаслідок чого вода попала у дихальні шляхи.

Лікарі доставили потерпілу до Любомльської лікарні в реанімаційне відділення в важкому стані, але після лікування вона благополучно повернулась додому на Тернопільщину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus