USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

РФ втрачає позиції на деяких ділянках фронту, – ISW

10 Квітня 2024 09:52
Російські загарбники втрачають обмежені позиції на захід від Кремінної через постійні контратаки Збройних сил України.

Однак там тривають позиційні бої, повідомляє Інститут вивчення війни (ISW).

За даними аналітиків, нещодавно російські війська просунулися на південь від Кремінної. Відеозапис з геолокацією за 8 квітня показує, що окупанти досягли незначних успіхів у районі крейдяних кар’єрів на південь від Білогорівки.

Крім того, 9 квітня один із російських блогерів заявив, що війська РФ ведуть бої за тактичні висоти в районі кар’єру. Нібито їм вдалося захопити обмежені позиції в цьому районі. В ISW зауважують, що підтвердження узгоджуються з доступними відеозаписами з геолокацією.

Однак російські джерела також стверджували, що в районі Тернів на захід від Кремінної точилися запеклі бої. Втім війська країни-агресорки втрачають обмежені позиції через постійні українські контратаки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus