USD 40.65 40.97
  • USD 40.65 40.97
  • EUR 40.85 41.30
  • PLN 10.00 10.25

РФ вночі атакувала Україну ракетами та дронами, є влучання по інфраструктурі

22 Червня 2024 08:06
Росія вночі атакувала Україну ракетами та дронами, є влучання по енергетичній інфраструктурі.

Як повідомляє «Укренерго», атаковано об’єкти оператора системи передачі у Запорізькій та Львівській областях. Внаслідок атаки пошкоджено обладнання. Постраждали двоє енергетиків, їх доставлено до лікарні.

Також, за даними «Міненерго», під час обстрілу відключалася повітряна лінія електропередачі у східному регіоні, що призвело до зниження навантаження на генеруючому об’єкті.

Як повідомив голова Львівської ОДА Максим Козицький, ворог завдав ракетного удару по об’єкту критичної енергетичної інфраструктури у Львівській області. Виникла пожежа.

Крім того, голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко повідомив, що у повітряному просторі області були ворожі цілі. Наразі триває ліквідація наслідків падіння уламків. За його словами, постраждалих немає.

Читати ще: На Волині вночі працювала ППО, вибухи лунали і біля Луцька

За інформацією міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа, у місті пошкоджено житлові будинки та дитячий садок, там повибивало вікна.

Згодом у ДСНС повідомили, що на Івано-Франківщині внаслідок удару по навчальному закладу, сталася пожежа.

«Сьогодні вночі ворог завдав ракетного удару по території цивільного навчального закладу в обласному центрі Прикарпаття. В результаті утворилася вирва 20 кв.м з осередком загоряння, що було ліквідовано. Один із навчальних корпусів частково зруйнований, інші зазнали ушкоджень. Також пошкоджено легковий автомобіль», – йдеться у повідомленні.

21 червня по всій Україні декілька разів оголошували повітряну тривогу через зліт російського надзвукового винищувача-перехоплювача дальньої дії МіГ-31К та загрозу ударів «Кинджалами».

Читати ще: Біля Луцька внаслідок атаки росіян загорілись хата та будівля

Вночі військові повідомили про зліт чотирьох бортів з авіабази Оленья. Паралельно країна опинилася під атакою російських безпілотних літальних апаратів типу «Shahed». Відбої повітряної тривоги по країні почались лише близько 5 години ранку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus