USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.75

РФ відмовляється йти на переговори, – Офіс Президента

24 Лютого 2022 15:17
В Офісі Президента України заявляють, що Російська Федерація відмовляється йти на переговори.

Як передає кореспондент УНІАН, про це радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк повідомив на брифінгу.

«Безумовно, Російська Федерація зараз не йде ні на які розмови і не буде йти. Вони ухвалили для себе фатальне рішення і спробують блискавично дограти це рішення, поки їх не примусять понести якусь відповідальність і сісти за стіл перемовин. Вони будуть пробувати за цей час максимально завдати нам шкоди і досягти якихось своїх цілей», – сказав Подоляк.

Як повідомляє Українська правда, в Офісі Президента вважають, що Росія має дві тактичні цілі: відібрати території та завдати удару по керівництву України, щоб спровокувати безлад.

«Ключове завдання росіян – прибрати керівництво України, створити максимальну паніку, тобто обезголовити все керівництво, щоб не було легітимної влади. Після цього завести сюди когось із своїх маріонеток і прийняти якийсь пакт про двосторонні відносини з Росією», – додав Подоляк.

За його словами, наразі маємо спробу дестабілізувати ситуацію у великих містах, зокрема у Харкові та Києві.

Також Подоляк зазначив, що є ймовірність того, що російські війська проникнуть в урядовий квартал.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus