USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

РФ перекидає війська з Донеччини на Харківщину через успішні контратаки ЗСУ, – ISW

18 Червня 2024 10:16
Російські окупанти перекидають війська з Донецького напрямку на Харківський через успішні контратаки військ України.

Про це повідомляє ISW.

Як зазначається, російські блогери стверджували, що українські війська розпочали механізовані контратаки поблизу Глибокого та контратакували з напрямку Тихого та поблизу Агрегатного заводу в районі Вовчанська.

Повідомляється, що росіяни продовжували наступальні операції на північ від Харкова в районі Липців та на північний схід від Харкова поблизу центру Вовчанська та Вовчанських Хуторів.

Читати ще: ЗСУ вперше захопили танк-«черепаху»: екіпаж потрапив у полон

У ISW зазначили, що речник Харківського угруповання військ полковник Юрій Повх заявив, що ЗС РФ передислокували частини 155-ї окремої бригади морської піхоти та 18-ї мотострілецької дивізії на Липцівський напрямок, щоб замінити підрозділи, які втратили боєздатність. Окрім того, росіяни стягують додаткові військові частини до Вовчанська ще з 12-13 червня.

Водночас окупанти просунулися на захід від Роздолівки в Донецькій області. Також ЗС РФ просунулися в районі Часового Яру, на захід від Авдіївки. Також російські війська просунулися на південь від Сокола (на північний захід від Авдіївки) і незначно просунулися на північ від Уманського (на захід від Авдіївки).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Abrams 14:0 Показати IP 18 Червня 2024 18:09
Результати "успiшних контратак" не хочете озвучить.?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus