USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

РФ перекидає на Донбас «вагнерівців» для боїв за схід

4 Квітня 2022 10:23
Росія перекидає бойовиків ПВК «Вагнер» в ОРДЛО для участі у подальших бойових діях за східні регіони України.

Про це йдеться у звіті британської розвідки.

«Російські війська, в тому числі найманці з російської державної приватної військової компанії «Вагнер», перекидаються у цей район», – повідомляють британці.

Тим часом у соцмережах почали з’являтися фото найманців. Автори дописів стверджують, що бойовиків помітили в окупованому Донецьку біля штабу ОБСЄ.
Регіон, як і раніше, піддається інтенсивним невибірковим ударам з боку росіян, проте українські сили проявляють стійкий спротив, зберігаючи контроль над центральними районами.

Маріуполь майже напевно є ключовою ціллю російського вторгнення, оскільки він забезпечує сухопутний коридор з Росію в окупований Крим, зазначають у британській розвідці.

Загалом, підсумовують військові, російські сили продовжують перегрупування й орієнтуються на майбутній наступ на Донбас.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus