USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.67

РФ не відмовилася від спроб захопити Київ та Чернігів

30 Березня 2022 16:49
Росія не відмовилася від спроб захопити чи оточити Київ та Чернігів.

Про це на брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник.

«Частково я можу підтвердити цю інформацію. Дійсно, Генеральний штаб Збройних сил України відзначає певне часткове переміщення окремих підрозділів із київського напрямку, а також із чернігівського напрямку», – сказав він.

Водночас Мотузяник додав, що масового відведення російських військ із цих районів не спостерігається.

«Тому наразі говорити про це ще рано. Вочевидь, противник відводить підрозділи, які зазнали найбільших втрат, щоб їх доукомплектувати. Станом на сьогодні, за нашою оперативною інформацією, ворог до кінця не відмовився від спроб захопити або принаймні оточити в тому числі і ці міста зокрема. Йдеться про столицю та про Чернігів», – наголосив Мотузяник.

Відведення військ РФ у київському та чернігівському напрямках: що відомо

29 березня стало відомо, що Російська Федерація відводить окремі підрозділи з Київської і Чернігівської областей і відчуває проблеми з ротацією і посиленням свого війська.

В Генштабі зазначили, що «відведенням» військ ворог хоче створити помилкову ілюзію, що відмовився від задуму оточити Київ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus