USD 41.10 41.44
  • USD 41.10 41.44
  • EUR 41.20 41.45
  • PLN 10.35 10.50

«Результат дали – значить зробили все правильно», – Тлумак про перемогу «Волині»

6 Травня 2019 22:59
На післяматчевій прес-конференції головний тренер луцької «Волині» Андрій Тлумак зізнався, що його команда зіграла другим номером, адже у сьогоднішній грі проти «Колоса» потрібно було відстояти результат.

Нагадаємо, що незважаючи на пропущений гол на останніх хвилинах, луцька «Волинь» завдяки м’ячам Карпенка та Кожанова перемогла конкурента за вихід до Прем‘єр ліги «Колос» з Ковалівки вийшла на друге місце у Першій лізі чемпіонату України.

«Звичайно, що задоволений і грою, і результатом. Ми сьогодні грали проти дуже хорошої команди, яка пропускає дуже мало, тому було дуже складно грати. Я згідний, що сьогодні ми десь зіграли не свій футбол, але потрібен був результат. В першому таймі у нас виходили наші моменти але ми розуміли, що у нас не буде стільки відстані між лініями, як це було у минулих іграх – ми шукали зони і туди входили. Тут ми розуміли, що цього не буде, тому ми зіграли другим номером від результату. Результат дали – значить зробили все правильно», - розповів Андрій Тлумак.

Щодо заміни після перерви Артура Западні тренер зазначив, що гравець сам попросив про це, адже травмувався ще у минулій грі, тож заміна була вимушеною.
Натомість головний тренер «Колоса» Руслан Костишин відзначив хорошу гру у виконанні своєї команди, хоча його команда і програла: «Дуже гарна гра у нашому виконанні, але програна. Так буває, що не завжди сильніша команда перемагає. У вас може бути інша думка, в мене своя думка. Так, ми програли, однак, думаю, ми не заслуговували на цю поразку.

Бувають такі ігри, коли команда грає по рахунку. Ми пропустили нелогічний гол після рикошету, ну а далі вже було дуже важко долати оборону по такому полю, «Волинь» сіла. Подачами з флангу також важко забити – у вас дуже високі футболісти в обороні і опорні півзахисники високі. Ми намагалися, грали непогано, але рахунок на користь «Волині», і я вітаю її з перемогою».
Він підсумував, що поле було в гарному стані, тож погодній фактор не вплинув на якість гри.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus