USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Резніков назвав щоденні втрати РФ та України у війні

13 Січня 2023 16:17
Російська армія щодня втрачає приблизно 500 або 600 військових, Україна – в рази менше.

Про це заявив міністр оборони Олексій Резніков в інтерв'ю ВВС, передає УНН.

За його словами, ситуація у Соледарі дуже складна, але під контролем.

Він сказав, що пвк «вагнера» використовували в атаках «хвиля за хвилею», а це призвело до великої кількості смертей, і що пригожина цікавила можлива економічна вигода від захоплення міста, де розташовані найбільші в Європі соляні шахти.

«Вони зароблятимуть гроші на крові», – сказав Резніков.

Крім того, міністр оборони України закликав чекати на весну, адже саме тоді очікується рух на фронті. Росія могла зібрати сили, боєприпаси та озброєння, щоб розпочати новий наступ на сході та півдні.

«Весна – це найкращий період для оновлення руху всіх сторін війни. Ми розуміємо, що вони будуть готові до старту, і, звичайно, мусимо бути готові до старту», – сказав міністр.

Резніков також оцінив загрозу вторгнення росіян з боку Білорусі. На його думку, це малоймовірно, тому що в окупантів бракує ресурсу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus