USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.40 10.55

Ресурсні зустрічі, психологічні консультації та воркшопи: у Луцьку допомагають національним меншинам

Сьогодні 14:10
Впродовж вересня-жовтня на базі бібліотеки-філії № 6 КЗ «Публічна бібліотека Луцької міської територіальної громади» триває реалізація грантового проєкту «Разом сильніші: підтримка та розширення можливостей національних меншин у Луцьку під час війни» за фінансування проєкту Ради Європи «Підтримка реформування законодавчої бази щодо національних меншин та зміцнення стійкості національних меншин і ромів в Україні».

Про це повідомляє Луцька міська рада.
Проєкт орієнтований на створення сприятливого та інклюзивного середовища для національних меншин у громаді, допомогу у подоланні викликів, спричинених війною тощо.

У межах проєкту відбуваються ресурсні зустрічі, психологічних консультації, воркшопи із підприємництва, адвокації та лідерства. Цільова аудиторія – представники національних меншин (спільнот), внутрішньо переміщені особи, представники громадського сектору, які активно працюють з національними меншинами (спільнотами).
Читати ще: Соціальний флешмоб у Луцьку: як незрячі долають бар'єри міського життя

Уже проведено три ресурсні зустрічі із психологинею Світланою Сасюк «Стійкість національних спільнот: витривалість серед стресу і виснаження» на теми: «Відновлення та збереження психологічного ресурсу», «Навички комунікації та як знаходити спільну мову серед різноманітності», «Культурні коріння та самоідентифікація як опора в часи викликів».

Відбулося також два воркшопи з підприємництва від тренера Максима Войчука на теми: «Пошук ідеї для бізнесу: від мрії до дії», «Адвокаційний воркшоп: від теорії до практики».
Грантовий проєкт реалізовується департаментом культури Луцької міської ради, КЗ «Публічна бібліотека Луцької міської територіальної громади» у співпраці з ВОГО «Перспективи Волині».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus