USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.50 10.70

Республіканці висуватимуть Трампа у президенти попри будь-яке рішення суду

3 Червня 2024 21:53
Республіканська партія має намір висунути Дональда Трампа кандидатом у президенти США, не зважаючи на те, яке покарання призначить йому суд у справі про підкуп порнозірки.

Як повідомляє Укрінформ, про це в інтерв’ю CNN заявила невістка експрезидента і співголова Національного комітету Республіканської партії США Лара Трамп.

«Ми мусимо будувати плани в міру розвитку ситуації, тож у нас буде кілька альтернативних варіантів. Що, зрештою, важливо, то це те, що ми висунемо Дональда Трампа кандидатом від Республіканської партії», – сказ вона.

При цьому Лара Трампа наголосила, що республіканці «мають бути готовими до будь-чого».

Як повідомляли, Трамп став першим президентом США, засудженим за кримінальний злочин. Присяжні суду Мангеттену в Нью-Йорку визнали його винним за всіма пунктами обвинувачення у фальсифікації ділової документації у зв’язку з виплатою 130 тис. доларів порноакторці Стормі Деніелс напередодні виборів 2016 року за мовчання щодо сексуального зв’язку з ним.

Читати ще: Здача територій: Washington Post дізнався про план Трампа щодо припинення війни в Україні

11 липня відбудеться судове засідання, яке визначить міру покарання для Трампа.

За фальсифікацію ділової документації передбачено максимальне покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі. Замість тюремного ув’язнення Трампові може бути призначено домашній арешт, випробувальний термін, перебування під наглядом, штраф.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Тур Показати IP 4 Червня 2024 00:51
Трамп приде- порядок наведе

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus