USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.40 41.65
  • PLN 10.72 10.88

Республіканець «позичив» родину друга для передвиборчої кампанії у Конгрес США

1 Жовтня 2024 23:18
Бездітний республіканець Деррік Андерсон, який балотується у Конгрес США від Вірджинії, «позичив» сім’ю друга для передвиборчої реклами.

Про це пишуть CNN та New York Times, передає Громадське.

Кампанія Дерріка Андерсона – колишнього армійського «зеленого берета» – опублікувала кадри, на яких він позує з жінкою та її трьома дочками. В іншій сцені Андерсон сидить за обіднім столом з тією самою жінкою та трьома дівчатами – вони розмовляють і всміхаються.

Однак виявилося, що це не його родина, а дружина і діти його давнього друга. Андерсон лише нещодавно оголосив про заручини й не має власних дітей. На сайті його кампанії сказано, що він живе зі своїм собакою.

NYT вказує, що відео Андерсена ще не використовували у рекламі. Але його можна знайти на офіційній сторінці республіканця у YouTube, а також на сайті, оплаченому Національним комітетом Республіканської кампанії.

Читати ще: Спроба замаху на Трампа: у суді підозрюваний не визнав провини

Представник Андерсона розкритикував увагу журналістів до цих кадрів та заявив про «навмисне введення виборців в оману» через цей матеріал про Андерсона, «який щасливо заручений і дуже пишається своєю сім’єю».

Він також сказав, що на відео республіканець позує «з прихильницями та їхніми дітьми», а «опонент Дерріка та будь-який інший кандидат в Америці мають подібні фото і відео з різними прихильниками».

Тим часом представник штату Каліфорнія, демократ Тед Лью звинуватив кампанію Андерсена у спробі ввести виборців в оману. Після того, як ця історія стала вірусною, під дописами республіканця коментатори називали його «хлопцем, який орендує сім’ю».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus