USD 40.80 41.10
  • USD 40.80 41.10
  • EUR 40.80 41.10
  • PLN 10.10 10.30

Ремонти та заміни: як Луцька громада готується до осінньо-зимового періоду

19 Червня 2024 11:06
Заходи з підготовки підприємств, організацій та установ Луцької міської територіальної громади до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025 років затвердили 19 червня на виконкомі Луцької міської ради.

Як зазначив директор департаменту житлово-комунального господарства Микола Осіюк, багато робіт, зокрема з утеплення закладів освіти, вже виконано за грантові кошти.

Серед основних заходів – ремонт покрівель, ремонт підʼїздів, поточний ремонт 44 центральних теплових пунктів та 43 котелень, промивка теплових мереж після ремонту, модернізація низки котелень, влаштування ІТП, заміна окремих ділянок каналізаційних мереж, поточний ремонт контактної мережі ЛПЕ, ремонт та заміна світильників зовнішнього освітлення, ремонт євроконтейнерів, підготовка спецтехніки до роботи в зимовий період, утеплення закладів освіти та інше.

Читати ще: Завтра в Луцьку перекриють одну з вулиць у центрі

Виконання цих робіт покладено на комунальні підприємства громади, зокрема на «Луцьктепло», «Луцькводоканал», «Луцькспецкомунтранс», ЛПЕ, «Луцьксвітло».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Андрій Показати IP 19 Червня 2024 12:06
так ми бачимо як ідуть роботи на Карпенка карого вже б не позорились би....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus