USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.30 10.55

Ремонтувати прибудинкові території у Луцьку будуть, але обмеженим коштом

11 Липня 2024 21:19
Попри те, що сьогодні в пріоритеті Луцької міської ради фінансування Збройних сил України, забувати про людей, які живуть в обласному центрі, не можна.

Саме тому члени постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергоощадності сьогодні, 11 липня, виїхали оглянути проблемні прибудинкові території, де є потреба у ремонтах, інформують у Луцькраді.

Локацій було сім. Це вулиці Конякіна, 21, Вʼячеслава Чорновола, 6, Гулака-Артемовського, 5, Гірна, 2, Електроапаратна, 2, Кравчука, 9, Освітня, 10.

Депутати зустрілися з головами ОСББ та представниками дворів. Накреслили плани щодо вирішення проблем. Вже незабаром там, де є потреба у заміні дорожнього покриття, ремонти будуть проведені. Щоправда, капітальними вони не будуть через брак фінансування, а радше носитимуть “відновлювальний” характер.

Читати ще: Які дороги на Волині перестануть освітлювати

“Ми розуміємо, що не зможемо повністю зробити капітальні ремонти в дворах. Ми хочемо вислухати людей та вибрати якусь нагальну проблему в кожній оглянутій прибудинковій території. Далі департамент житлово-комунального господарства розробить новий кошторис, і ми спробуємо там зробити ремонти. Мова не йде про капітальні ремонти. Хочемо облаштувати тротуари чи зробити проїжджу частину в дворах, допомогти людям розробити схему паркування під будинками, щоб їх не штрафували”, — пояснив голова комісії Роман Бондарук.

Також він зауважив, що міська рада завжди йде назустріч громадянам, розуміючи їхні потреби. Але й лучанам треба зрозуміти, що нині нелегкі часи — усе фінансування спрямовується на підтримку Збройних сил України. Тому очікувати дороговартісних капіталовкладень у комунальний сектор не варто. Інша справа — знаходження оптимальних фінансових рішень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
осбб Показати IP 12 Липня 2024 07:01
просто цирк

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus