USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.45 10.60

Ремонт мереж в міжопалювальний період: де і коли у Луцьку не буде гарячої води. Перелік адрес

12 Квітня 2023 10:59
У Луцьку затвердили графік припинення подавання гарячої води в міжопалювальний період 2023 року у зв’язку з профілактичним ремонтом теплових мереж.

Відповідне рішення ухвалили під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Державне комунальне підприємство «Луцьктепло» зобов’язали дотримуватися графіка за умови надання послуги з централізованого постачання гарячої води в міжопалювальний період.

Графік припинення постачання гарячої води в міжопалювальний період:
Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вася Олика ПЛ Показати IP 12 Квітня 2023 15:40
Гірше за ДКП " Луцьктепло " немає жодного комунального закладу у Луцьку ! Треба не графіки публікувати, а гнати у шию цього директора Скорупського. Ще ніколи не було так погано з централізованою подачою гарячої води в місті як зараз !!! З кранів гарячої води йде ледь тепла або холодна вода. Лічильники мотають гроші - а люди справно платять. Встановлена норма температури гарячої води в Україні, за яку постачальник має право виставляти рахунок відповідно тарифів, повинна становити 50-75°C, при чому з моменту відкриття крану повинно пройти не більше 2 хвилин. А в більшості вона не доходить до 30 °C !!! Нехай Скорупський вчиться в Гуменюка який молодець просто. Йде і модернізація і послуги надаються яу=кісно і головне чітке реагування на проблеми, хоча з очисних споруд ще говнецом попахує, але я вірю Гуменюк справиться. А цей Скорупський як клоун ходе і від людей хаваеться . Ганьба ДКП" Луцьктепло " !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus