USD 41.20 41.65
  • USD 41.20 41.65
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.26 10.50

Рекордсмен за очками та світовий топ: «Старий Луцьк» представив трьох новачків. Фото

10 Вересня 2021 10:06
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк – Університет» перед початком нового сезону у Вищій лізі чемпіонату України презентував трьох новачків: Миколу Полюляка, Іллю Зайця та Євгена Коровякова.

Представили новачків президент «Старого Луцька» Олексій Мельник та головний тренер лучан Володимир Журжій, який розповів про кожного зі своїх нових підопічних.

Микола Полюляк протягом минулого сезону захищав кольори «Львівської Політехніки», але нині повернувся на Волинь.

«Микола Полюляк вже знайомий луцьким уболівальникам, він повертається у волинську баскетбольну сім’ю, адже п’ять років тому він виступав за «Волиньбаскет» у Суперлізі. Тому ми вирішили його повернути, адже досвід Миколи знадобиться у наступному сезоні. На жаль, сьогодні його немає на презентації, але до сезону він буде готовий».

Ілля Заєць раніше виступав за БК «Київ-Баскет» та БК «Одеса», але насамперед він відомий своїми виступами за молодіжну збірну України з баскетболу 3х3, де був одним з найкращих у світі в своїй віковій категорії.
«Ілля Заєць – це молодий гравець, який однозначно додасть нам варіативності в задній лінії. Він знайомий мені за виступами у молодіжній збірній з баскетболу 3x3. Він був одним з найкращих у світі в своїй віковій категорії в баскетболі 3x3. Дуже добре знаю Іллю, хочу, щоб він свою майстерність демонстрував у майбутньому сезоні. Ілля має досвід виступів в Суперлізі, але з нового сезону представлятиме «Старий Луцьк».

Молодий баскетболіст відзначив, що дуже радий тому, що потрапив у «Старий Луцьк»: «Буду намагатися допомагати команді та робити усе, що в моїх силах. Всім перемог у новому сезоні».
Натомість Євген Коровяков у минулому сезоні виступав за БК «Рівне», з яким здобув срібні медалі Вищої ліги.

«Ще один, так би мовити, новачок – Євген Коровяков. Наразі він є рекордсменом за кількістю набраних очок у Вищій лізі. Тому ці показники говорять за нього. Це дуже якісний гравець, ми багато чекаємо від нього у наступному сезоні».
Євген Коровяков звернувся до уболівальників, запрошуючи їх на перші ігри нового сезону. Він зазначив, що віддаватиме всі сили на майданчику заради перемоги команди.

«Думаю, у цьому сезоні в нас будуть медалі», – висловився баскетболіст.
Володимир Журжій наголосив, що задоволений тим, як клуб попрацював на трансферному ринку, зазначивши, що має надію на кожного з вищевказаних гравців.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Денис Павлович Показати IP 10 Вересня 2021 22:38
Жалко,шо Макс пішов з команди Дуже хороший гравець,хотілось би знати причину чому????
Баскет Показати IP 11 Вересня 2021 06:59
Дейна,дуже хороший гравець,але Журжій не правильно його використовував! Прикро,що такий талант пішов

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus