USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.50 10.70

Реабілітувалися за поразки: «Старий Луцьк» переміг «Запоріжжя». Фото

2 Листопада 2023 18:24
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» зумів реабілітуватися за дві домашні поразки від київського «Будівельника» та одеської «БІПИ». В останньому матчі баблу лучани на власному майданчику перемогли «Запоріжжя» – 74:70.

Перші очки у матчі були від запоріжця Сізова. На стартових хвилинах команди обмінювалися очками, відповідно, на майданчику була рівна гра. У лучан відзначимо дальній влучний кидок Марківа і хайлайт від Коцька та Томаса – перший накинув, а другий вліпив мʼяч у кільце. Після цього Коцько «трьохою» дав початок ривку лучан – 7:0. Гості відреагували тайм-аутом. У першій чверті таки перемогли лучани, але з невеликою перевагою – 21:18.
У другій чверті «Старий Луцьк» зумів наростити перевагу до одинадцяти очок (35:24), зокрема завдяки дальнім влучанням Мусієнка. Але гості не збиралися здаватися та завдяки ривку 11:0 зуміли зрівняти рахунок до великої перерви – 35:35.
Після перерви гра також була рівною, але третя чверть закінчилася з триочковою перевагою «Запоріжжя» – 54:57. Тому все мало вирішитися в останній десятихвилинці.
Протягом тривалого періоду четвертої чверті гості зберігали перевагу. Здавалося, що лучани зазнають третьої поразки у домашньому матчі. Однак господарі зуміли зібратися, зрівняти рахунок та вирвати перемогу завдяки дальнім влучанням Прозапаса – 74:70. Таким чином лучани реабілітувалися за дві попередні поразки.
Стейсі Томас та Антон Мусієнко стали найрезультативнішими у складі «Старого Луцька» – по 15 очок, також 14 очок у Володимира Коцька, 12 – в Олександра Прозапаса.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus