USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Реабілітаційний центр у Луцьку отримає новітнє обладнання від ЄС

21 Травня 2024 10:39
Медичний центр реабілітації учасників бойових дій Луцької громади отримає Інтерактивну лабораторію аналізу ходи в реальному часі.

Це стало можливим внаслідок підписання Партнерської угоди в рамках проєкту TransCare із Центром охорони здоров’я у місті Седльце (Мазовецьке воєводство, Республіка Польща), інформують у Волинській ОВА.

Проєкт TransCare (транскордонне співробітництво в галузі охорони здоров'я та паліативної допомоги) – один із семи проєктів Волині, які отримають грантове фінансування за темою «Здоров’я» від Програми Interreg NEXT «Польща – Україна 2021-2027».

Супровід проєктів міжнародної технічної допомоги області здійснює департамент економічного розвитку зовнішніх зносин та з питань туризму і курортів Волинської ОДА. Захищала проєкти з охорони здоров'я та представляла Волинь на конкурсному відборі у грудні 2023 року начальниця відділу міжнародної технічної допомоги управління зовнішніх зносин та міжнародної технічної допомоги департаменту економічного розвитку зовнішніх зносин та з питань туризму і курортів ОДА Олена Бегаль.

Читати ще: Проєкти Волині у сфері охорони здоров’я отримають фінансування Євросоюзу

Завдяки Партнерській угоді та отриманого фінансування для КП «Медичний центр реабілітації учасників бойових дій Луцької міської територіальної громади» планується закупівля новітнього дороговартісного реабілітаційного обладнання – Інтерактивної лабораторії аналізу ходи в реальному часі.

Читати ще: Луцький медичний центр реабілітації учасників бойових дій – один із найпотужніших в Україні

Це обладнання буде використовуватись у закладі для реабілітації осіб з захворюваннями нервової системи та опорно-рухового апарату, травмами та пораненнями, отриманими внаслідок воєнних дій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ганна Показати IP 22 Травня 2024 10:14
Гарна новина!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus