USD 41.15 41.47
  • USD 41.15 41.47
  • EUR 41.20 41.70
  • PLN 10.30 10.55

«Разом переможемо!»: у Луцьку творчі колективи збирали кошти для ЗСУ

21 Червня 2022 17:16
У Луцьку триває благодійний мистецький проєкт, під час якого збирають кошти для ЗСУ. Цього разу у центрі Луцька виступали фольклорний гурт, ансамбль народної музики та вокальна студія.

Про це повідомляють у міській раді.

Творчі патріотичні програми в межах благодійного мистецького проєкту «Разом переможемо!» презентували народний аматорський фольклорний гурт «Княгининівські хорошухи» Центру культури «Княгининок» (керівник Вікторія Мельничук), ансамбль народної музики «Волиняни» Луцької музичної школи № 3 (керівники Тетяна Жилюк та Анатолій Марценюк), вокальна студія «SpivanochkaShow» (керівник Тетяна Ярошик).

Зібрані під час заходів кошти будуть перераховані на потреби ЗСУ.

Довідка

Благодійний мистецький проєкт «Разом переможемо» реалізовується департаментом культури міської ради та закладами культури, у співпраці з Благодійним фондом «Сучасна Україна», з метою збереження і популяризації національних духовно-культурних цінностей та традицій, утвердження почуття патріотизму, гідності та згуртованості мешканців громади у зв’язку з воєнними діями на території України.
Проєкт передбачає творчі виступи аматорських колективів з патріотичною програмою на локаціях у міській територіальній громаді та збір коштів для потреб ЗСУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus