USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.45 10.60

Разом із сином захищає Україну з небес: загиблому волинянину просять надати звання Героя України

23 Липня 2024 23:16
Загиблому на війні волинянину Петру Вакулінському просять надати звання Героя України (посмертно).

Відповідну петицію на сайті президента 28 червня зареєструвала Марина Петрищева.

Житель села Жорнище, 11.10.1971 року народження, загинув від отриманих поранень 7 травня 2024 року під час мінометного обстрілу поблизу села Діброва Луганської області.

«З перших днів повномасштабного вторгнення став добровольцем на захист держави, був вірний військовій присязі, до останнього боровся за свободу та незалежність Батьківщини.

Чапай був авторитетом серед побратимів, його поважали, цінували та дослухались до нього. Він був командиром «за яким йшли і не боялись».

Маючи законні підстави для звільнення зі служби, а саме загибель сина, він продовжив виконувати обов’язок свідомого громадянина нашої держави.

Загибель Чапая – велика втрата не тільки для нашої сімʼї, а й для армії. Він достойний почесного звання «Герой України», оскільки своїми вчинками та діями зробив великий внесок для перемоги над ворогом», – йдеться в петиції.

Для розгляду петиції необхідно набрати 25 тисяч підписів за 90 днів. Підтримати її можна за покликанням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus