USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.35 41.55
  • PLN 10.60 10.75

Разом до перемоги: збирають кошти на тепловізор для волинських військових

13 Липня 2022 07:35
Військові з Нововолинської громади, які виконують бойові завдання у найгарячіших точках країни, захищаючи нас від ворога та забезпечуючи завтрашній день, просять підтримки та допомоги у земляків.

Хлопці служать в окремому батальйоні спецпризначення, тому для ефективної роботи на фронті потрібно чимало важливих приладів. Нині збирають гроші на тепловізор, вартість якого – 66 600 гривень, пише БУГ.

Розголос про збір коштів на тепловізор оголосили матері та дружини вояків, які проживають та працюють на території Нововолинської громади. Зі слів жінок, раніше для військових скуповували усе власними силами, проте наразі сума для родин просто неосяжна.

Усе спорядження, зокрема тепловізор, є необхідним для виконання бойових завдань та захисту населення від ворога. Адже кожному зрозуміло – росіяни втратили свою людяність та намагаються стерти Україну і наш народ з лиця землі.

Будь-яка сума наблизить наших земляків до купівлі необхідного спорядження.

Усіх небайдужих просять підтримати військових та долучитися до збору коштів на тепловізор.

Реквізити банківської карти матері одного з військових:

Картка Приватбанку: 4731 2196 4914 7463 – Людмила Фесюк
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus