USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

«Разом до перемоги»: у Луцьку в легкоатлетичному чемпіонаті беруть участь 260 спортсменів з 15 областей

30 Серпня 2022 21:31
У Луцьку протягом двох днів 260 легкоатлетів з п’ятнадцяти областей України змагатимуться у відкритому чемпіонаті Волині з легкої атлетики, який передує майбутньому чемпіонату України 9-10 вересня.

Змагання стартували 30 серпня на стадіоні «Авангард», зокрема сьогодні спортсмени змагалися у метанні списа, молота, стрибках в довжину та висоту, а також у бігових дисциплінах.

Як розповів тренер Олег Вегнер, відкритий чемпіонат Волині – це тренувальні змагання перед чемпіонатом України, який відбудеться 9-10 вересня у Луцьку.
«Сьогодні та завтра змагатимуться спортсмени з п’ятнадцяти областей, зокрема з західного та східного центрів олімпійської підготовки. Очевидно, що найбільше спортсменів з Волині – 157. Але є багато і збірників», – поінформував Олег Вегнер та висловив сподівання, що на чемпіонат України приїде багато хороших спортсменів, які покажуть гарні результати.
Підтримав змагання Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом». Голова правління Фонду Катерина Шкльода, яка сьогодні взяла участь в нагородженні спортсменів, відзначила: спорт – один з пріоритетних напрямків діяльності Фонду, адже наша країна має багато знаних, титулованих спортсменів, яких потрібно підтримувати.

«Всі ми розуміємо, які зараз часи. Сьогодні немає можливості фінансувати напрямок спорту з державного та місцевих бюджетів. Тому потрібно допомагати спортсменам, адже для них навіть маленька перерва – це втрата спортивної форми. Ми втішені, що спортсмени надалі тренуються та показують хороші результати, зокрема і на світових аренах. Це свідчить не лише про незламність фізичну, а й про незламність духу та бажання перемоги. Кожен з нас своєю маленькою перемогою допомагає наближати нашу велику перемогу», – наголосила Катерина Шкльода.
Відзначимо, що змагання триватимуть і завтра. У програмі – спортивна ходьба, бігові дисципліни, потрійний стрибок та штовхання ядра.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus