USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.45 41.80
  • PLN 10.30 10.60

Ратнівщина попрощалася з загиблим воїном Сергієм Панасюком

27 Лютого 2023 12:05
26 лютого жителі Ратнівської громади провели в останню путь земляка Сергія Панасюка з села Сільце.

Молодший сержант загинув, залишаючись вірним військовій присязі, з честю і до кінця виконавши службовий обов’язок, віддавши найцінніше – власне життя, повідомили в Ратнівській селищній раді.

Сергій перебував у місцях, де тривали запеклі бої, з 2014 до 2015 року в Луганській та Донецькій областях, далі з 2020 до 2021-го служив за контрактом, а з 26 лютого 2022 року стояв на захисті своєї країни та вірив у Перемогу. У 33 роки він віддав життя за Україну, за її незалежність та територіальну цілісність, за спокій сердець та за майбутнє кожного українця.

Провести Героя в останню путь прийшли рідні, друзі, побратими та просто небайдужі, щоб висловити безмежну вдячність за неоціненний внесок у майбутнє рідної країни та її жителів.
«Він був справжнім. Таких мало. З такими, як Сергій, воювати не страшно», – розповідав командир.
«Ми з тобою, брате, пройшли чимало. Ти серед перших стояв у черзі за зброєю. Ти прожив так мало, але зробив так багато... Наш обов'язок – перемогти в пам'ять про тебе», – сказав військовий капелан.
Матір тихо ридала, вдивлялась у обличчя сина і цілувала: «Вже нічого не треба. Нічого... Сергій мав багато задумів і планів. Я мала лиш йому допомагати. Не встиг... Не судилося...»

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним загиблого. Вічна пам'ять і Царство Небесне!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus