USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.25 41.55
  • PLN 10.55 10.70

Ракетний удар по Львову: троє загиблих, десятки поранених

Сьогодні 08:29
У ніч на 4 вересня у Львівській області протиповітряна оборона працювала по безпілотниках, в місті було чутно вибухи. Дві групи крилатих ракет летіли курсом на Львівщину. Також до Львова прилетіли ракети «Кинджал».

Внаслідок ворожого обстрілу у Львові в районі головного вокзалу у житловому будинку виникла пожежа, 35 людей постраждали. Є троє загиблих. Пошкоджено дві школи, два медзаклади та понад 50 будинків у центрі міста.

Про це повідомили голова Львівської ОВА Максим Козицький і мер Львова Андрій Садовий.

Дві школи сьогодні навчання не розпочнуть: учні «Арніки» та 17-ї школи залишаються вдома.

Багато вибитих вікон в районі вулиць Коновальця, Братів Міхновських, Мельника.
Він також додав, що влада змушена на деякий час перекрити для проїзду кілька вулиць у Львові. Зокрема буде обмежено рух на Скнилівському мосту та на вулиці Коновальця.

«Трамвай № 2 курсуватиме поки на вокзал. Автобуси 52, 92, 21, 84 курсують за зміненим маршрутом – вул. Збиральною», – підсумував Садовий.

Відомо, що загинули чоловік, 50-річна жінка – акушерка поліклініки та 14-річна дівчинка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus