USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.40
  • PLN 10.35 10.50

Ракетний удар по Кривому Рогу: кількість жертв зросла до 12

14 Червня 2023 10:05
Внаслідок ворожого ракетного удару кількість жертв у Кривому Розі зросла до 12 осіб.

Про це повідомив голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул.

«Сьогодні у нашому місті День жалоби за загиблими внаслідок вчорашнього терористичного ракетного удару. На жаль, жертв уже 12 – вночі від отриманих опіків, несумісних із життям, помер 67-річний чоловік», – йдеться у повідомленні.

Вілкул також повідомив, що роботи з ліквідації наслідків удару продовжуються. Постраждалим надається необхідна допомога, працюють усі служби, 40 бригад комунальників.

«В лікарнях досі залишаються 11 поранених. 9 – важкі», – повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Всього внаслідок атаки постраждали 38 людей, ще 12 – померли.

Своєю чергою, міністр внутрішніх справ Ігор Клименко заявив, що рятувальники ДСНС працювали на зруйнованому ворожим ракетним ударом житловому будинку без перерв, доки не переконалися, що під завалами більше немає людей.

«Жорстокий, нелюдський і абсолютно безглуздий ракетний удар росіян по Кривому Рогу забрав життя ще однієї людини. Кількість загиблих зросла до 12. Окупанти 13 червня вдарили по житловому масиву, де лише багатоповерхівки, школи та дитячі майданчики. Лише в одному будинку знищено 80 квартир, в яких було зареєстровано 105 мирних громадян. Пошкодження отримали 68 будівель, серед них і навчальні заклади», – розповів він.

Ворог випустив шість ракет по Кривому Рогу, з яких п’ять влучили по мирних об’єктах, які не мають жодного відношення до військових. Ворог завдав удару по п’ятиповерховому житловому будинку, також від ударів постраждали транспортне підприємство, складське приміщення, в якому зберігалася звичайна вода та різні напої, інші цивільні об’єкти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus