USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Ракетно-дронова атака: на Київщині постраждав цивільний, на Дніпропетровщині – родина з дитиною

12 Червня 2024 08:27
На Київщині внаслідок падіння уламків під час атаки ворожих дронів та ракет постраждав цивільний, зафіксовано пошкодження низки обʼєктів у двох районах.

Про це повідомив голова Київської ОВА Руслан Кравченко, передає Укрінформ.

«Цієї ночі ворог атакував регіон ракетами та БПЛА. Тривога тривала майже дві години. Активно працювали сили протиповітряної оборони. Влучань в об’єкти житлової чи критичної інфраструктури не зафіксовано. Внаслідок падіння уламків одна людина отримала поранення – різану рану ноги. Медичну допомогу надано на місці. Від госпіталізації постраждалий відмовився», – зазначив він.

Водночас, за словами Кравченка, станом на 7:00 через падіння уламків зафіксовано пошкодження низки обʼєктів в двох районах області.

Зокрема в одному з районів сталася пожежа на промисловому обʼєкті. Наразі до її ліквідації залучені пожежно-рятувальні підрозділи Київської області, міста Києва, Укрзалізниці. Всього залучено понад 105 осіб та 30 одиниць техніки.

Через падіння уламків також пошкоджено приватний будинок, АЗС, гараж.

В іншому районі загорілося складське приміщення. Усі служби працюють на місцях, ліквідовуючи та фіксуючи наслідки атаки. Робота триває.

Читати ще: Німеччина передасть Україні третю систему Patriot та установки IRIS-T і Gepard

Унаслідок атаки РФ на Дніпропетровщині постраждала родина з дитиною, пошкоджено дев'ять будинків, повідомив начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.
«Уночі на Дніпропетровщині працювала ППО. Наші оборонці збили 11 ворожих «Шахедів». По чотири у Новомосковському та Синельниківському районах. Решту – в Дніпровському, Павлоградському і Кам'янському. На жаль, атака окупантів не минула й без наслідків», – зазначив він.
Лисак уточнив, що на Синельниківщині внаслідок атаки ворога постраждала родина. У 13-річного хлопчика – гостра реакція на стрес. У чоловіка 39 років та жінки 40 років – різані рани. Їм надали меддопомогу, лікуватимуться амбулаторно. Пошкоджено 9 приватних будинків.
«Ввечері та під ранок ворог знову бив по Нікополю. Застосував артилерію і дрони-камікадзе. Ніхто не постраждав», – додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus