USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.55 10.72

Рада спростила автомобільні перевезення між Україною та Білоруссю

5 Листопада 2021 15:14
Верховна Рада ратифікувала протокол між урядом України та урядом Республіки Білорусь про повну лібералізацію автомобільних перевезень між країнами, який передбачає скасування необхідності отримувати дозволи на виконання таких перевезень.

Як передає УНІАН, за законопроект № 0060 проголосував 281 народний депутат.

«Протоколом передбачається звільнення від дозвільної системи нерегулярних пасажирських та вантажних перевезень автомобільним транспортом. Реалізація цього проекту протоколу надасть вітчизняним перевізникам нові можливості в здійсненні своєї діяльності. Крім того, Україна зможе залучити додаткові вантажопотоки та пасажиропотоки, адже білоруські перевізники зможуть виконувати перевезення до України без дозволів також», – йдеться в пояснювальній записці до законопроекту.

Відповідний протокол між урядом України та урядом Республіки Білорусь про внесення змін до угоди про міжнародне автомобільне сполучення між країнами було підписано 6 лютого 2020 року в Мінську.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus