USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.75

Рада призначила новим міністром закордонних справ Андрія Сибігу

Сьогодні 15:49
Верховна Рада погодила призначення Андрія Сибіги на посаду міністра закордонних справ. До цього він обіймав посаду першого заступника глави МЗС.

Про це повідомили народні депутати.

За кілька годин до цього депутати звільнили Дмитра Кулебу з поста міністра закордонних справ. Заява Кулеби про його відставку з посади надійшла на тлі анонсованого «великого перезавантаження» уряду. Голова фракції «Слуга Народу» Давид Арахамія заявив, що понад 50% штатної чисельності Кабінету Міністрів зазнають змін. Сам міністр Кулеба не пояснював рішення звільнитися.

Сибіга за час своєї роботи на дипломатичній службі обіймав посади аташе, директора Департаменту консульської служби МЗС, посла України в Туреччині.

Читати ще: Ольгу Стефанішину призначили міністром юстиції та віцепрем’єркою

З 2021 по 2024 рік Сибіга був заступником керівника Офісу президента Андрія Єрмака. З 2024-го був першим заступником міністра закордонних справ України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus