USD 40.80 41.18
  • USD 40.80 41.18
  • EUR 40.80 41.18
  • PLN 10.20 10.44

Рада проголосувала за створення у Межигір'ї парку-пам’ятки садового мистецтва

15 Липня 2023 00:21
Верховна Рада ухвалила закон про створення парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва загальнодержавного значення «Межигір’я».

Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк.

За словами парламентарія, рішення прийнято 241 голосом.

Документом № 9354 передбачено створення на території Вишгородського району Київської області парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва загальнодержавного значення «Межигір’я» загальною площею 138,5937 гектара за рахунок земель державної власності, що надаються йому в постійне користування.

Передбачається також утворення спеціальної адміністрації у сфері управління Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів.

Межигір’я – колишня приватна резиденція президента-втікача Віктора Януковича у селі Нові Петрівці, що неподалік від Києва.

23 лютого 2014 року Верховна Рада ухвалила постанову про передачу резиденції у державну власність.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ні? Показати IP 15 Липня 2023 05:48
Там ще у Ющенка є, можна теж парк зробити. Та й у Кучми резиденція знайдеться з Кравчуком.
Світ навиворіт Показати IP 15 Липня 2023 08:21
Тепер Янукович увійде в історію як автор пам'ятки садово-паркового мистецтва, ландшафтний архітектор, дендролог - як Заремба в Софіївському парку в Умані і взагалі людина наділена високим художнім смаком, мало того, ше й грає на гітарі і співає : "Вишєл в степь данєцкую парень маладой ..." . Естет - шо тут скажеш !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus