USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.55 41.90
  • PLN 10.45 10.60

Рада продовжила воєнний стан та мобілізацію до 9 листопада

Сьогодні 13:23
Верховна Рада України проголосувала за продовження дії воєнного стану в Україні з 12 серпня до 9 листопада 2024 року.

Про це народний депутат України Ярослав Железняк.

Як зазначив, за внесений президентом України Володимиром Зеленським до парламенту законопроєкт «Про затвердження Указу президента України «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні» проголосувало 339 депутатів.

Це вже 12 голосування в парламенті України за продовження воєнного стану та мобілізації. Раніше термін дії продовжували до 11 серпня 2024 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сергій Показати IP Сьогодні 13:54
Зеленський вже давно не президент,зелені ошуканці!
Патрiот Показати IP Сьогодні 14:35
Молодцi,хочете воювати-ми вам не забороняемо-автомати в руки i на вiйну. Вiд нас вiдстаньте. Спочатку"протермiнований" "гарант" виконае статтi Конституцii про своi обов'язки i про нашi права,тодi поговоримо. А не тикати нам "це обов'язок" по Конституцii.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus