USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

«Пишу тобі листа»: Ivan NAVI запалив у Луцьку з новою платівкою. Фоторепортаж

29 Жовтня 2022 08:58
Відомий український співак Ivan NAVI привіз до Луцька нову платівку «Пишу тобі листа». Під час його виступу звучали як вже відомі хіти, так і нові пісні. А несподіванкою для слухачів стало виконання ліричних треків, які раніше були непритаманні артисту.

Концерт Ivan NAVI в рамках туру «Пишу тобі листа» відбувся у Show Basilic 28 жовтня. Перед концертом співак говорив, що новий альбом був написаний ще до повномасштабного вторгнення, минулої осені. А деяким пісням вже роки.

«Мені дуже хотілось поділитись цими піснями саме на концертах. Ми поєднуємо корисне з приємним. Від себе хочу попросити вас подякувати Збройним силам України, які дають можливість нам з вами провести сьогоднішній вечір», – зазначив Ivan NAVI та закликав допомагати нашим воїнам, аби наближати перемогу.
Співак розпочав виступ з хітів «Хімія», «Закохуюсь», «Тимчасовий релакс» та легендарної пісні «Край», одразу ж запаливши публіку, яка піднялася зі своїх місць і танцювала впродовж концерту.

«24 лютого в кожного з нас змінилися плани. «Пишу тобі листа» – це пісня про підтримку. Для мене важливо, що пісня може допомагати пройти дуже складні періоди. І в цьому найбільша її цінність», – зазначив співак.
Він також розповів, що переважно слухачі знають його через драйвові треки, але в кожної людини настає період, коли хочеться трішки лірики.

«В кожного буває ситуація, що ти хочеш побути в тишині. Досить часто мене питають, як це постійно переїжджати з місця на місце… Але коли ти приходиш в номер, ти один, навіть немає з ким поспілкуватися. Тому кожному з вас бажаю знайти свою половинку, цінувати її та любити», – анонсував співак трек «Наодинці».
Також Ivan NAVI віддав шану Андрію Кузьменку, для якого той був особливою людиною, адже він міг зарядити енергією будь-кого та завжди приходив на допомогу. Співак оживив пісню легенди «Ніби в раю» для луцької публіки.

Насамкінець співак разом з лучанами запалив під свій найвідоміший трек «Такі молоді», пообіцявши, що це не остання зустріч з лучанами.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus