USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.45
  • PLN 10.40 10.55

Пила через мобілізацію коханого: волинянку судили за крадіжку гаманця у товаришки по чарці

Сьогодні 07:16
Жительку Камінь-Каширщини судили за крадіжку гаманця з грішми та банківськими картками. Жінка могла сісти за ґрати на п’ять років, але обмежилась умовним терміном.

Про це йдеться у вироку Камінь-Каширського районного суду.

Увечері 17 лютого в одному Людмила К. чаркувала з товаришкою в її будинку. Але згодом, будучи п’яною, викрала з кухні гаманець, в якому лежали 5000 гривень та дві банківські карти.

Читати ще: У Ковелі чоловіка посадили на п’ять років за крадіжку гаманця

Обвинувачена повністю визнала свою вину, просила суд не позбавляти її волі, адже відшкодувала потерпілій збитки. Як зазначила, злочин вчинила через складні життєві обставини. Так, через мобілізацію співмешканця вона почала зловживати алкогольними напоями і втратила контроль над своєю поведінкою. Але тепер жінка очікує коханого і має намір зареєструвати з ним шлюб.

Потерпіла розповіла, що розпивала спиртне разом з обвинуваченою в своєму домі. Вона не дозволила Людмилі К. переночувати, а тому остання пішла. Після цього зник гаманець. Претензій до обвинуваченої не мала і просила суворо не карати її.

Читати ще: Волинянка заплатила 815 гривень чужою карткою і ледь не загриміла за ґрати

Суд врахував, що жінка вчинила крадіжку офіційного документа, яким є банківська карта, та грошей в умовах воєнного стану і під час алкогольного сп’яніння. Обвинувачена – раніше не судима, за місцем проживання характеризується з негативної сторони.

У підсумку волинянку визнали винною у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 185, ч. 1 ст. 357 КК України. Їй призначили позбавлення волі на п’ять років, але вирок замінили умовним терміном на 1,5 року.

Дмитро КЛИМЧУК

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus