USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

ПВК «Вагнер» – незаконне формування і припинить існування, – депутат Держдуми РФ

28 Серпня 2023 17:45
ПВК «Вагнер» було незаконним збройним формуванням та перестане існувати після загибелі Євгена Пригожина, заявив депутат Держдуми РФ, генерал-лейтенант Віктор Соболєв.

«Група Вагнера» перестане існувати. Бійці зможуть піти на громадянку чи підписати контракт із МО. Це незаконне збройне формування. Не повинно бути в державі якихось озброєних людей, які не підпорядковані державі. У результаті це призвело до заколоту. Ми були на межі громадянської війни», – заявив Соболєв.

Він каже, що підписати контракт з міноборони РФ зможуть лише ті найманці, які не брали участі в заколоті.

Раніше близькі до «Вагнера» телеграм-канали писали, що міноборони РФ вже активно намагається взяти залишки ПВК під свій контроль.

Нагадаємо, Слідчий комітет РФ підтвердив загибель засновника ПВК «Вагнер» Євгена Пригожина в аварії літака у Тверській області.

Раніше Росавіація заявляла, що серед пасажирів літака були Євген Пригожин та його права рука Дмитро Уткін.

Як інформували, 23 серпня у Тверській області (РФ) розбився приватний літак, на борту якого, за попередньою інформацією, перебував Пригожин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus