USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Путінський депутат на джипі проїхався по 6-річному хлопчику, розвів руками і поїхав, – ЗМІ

31 Жовтня 2022 23:12
У Новосибірській області Росії директор Татарського Дорожнього ремонтно-будівельного управління – філії з будівництва, ремонту та утримання доріг і споруд «Новосибірскавтодор», 67-річний Сергій Мамонтов на позашляховику збив 6-річного хлопчика та проїхався по ньому. Потім він вийшов з авто, помацав потерпілого, розвів руками й поїхав.

Зловмисник був за кермом авто Toyota RAV4, повідомляє УНІАН з посиланням на Telegram-канал Mash Siberia.

«Чоловік зніс дитину, проїхався по ній. Потім вийшов зі своєї Toyota RAV4, помацав потерпілого, розвів руками і як ні в чому не бувало поїхав», – наголошується на каналі.

За відомостями співрозмовників, винуватця ДТП затримали, а потерпілий потрапив до реанімації з черепно-мозковою травмою та переломом стегна.
Російський Telegram-канал 112 повідомив, що Мамонтов наїхав на дитину, коли повертав у двір – в той момент хлопчик йшов додому. На каналі зазначається, що дитині швидку викликали перехожі.

Низка ЗМІ повідомили, що Мамонтов також є депутатом Татарського району від партії «Єдина Росія», лідером якої фактично є президент РФ Володимир Путін.

Що потрібно знати про партію «Єдина Росія»

Партія «Єдина Росія» є найбільшою політичною силою РФ. Цю партію ще називають «партією влади». Датою утворення «Єдиної Росії» вважають 1 грудня 2001 року.

Де-юре політсилою керує замісник очільника Радбезу РФ Дмитро Медведєв.

У зв’язку з повномасштабною агресією Росії проти України, яка розпочалася 24 лютого, у Великобританії запропонували оголосити «Єдину Росію» терористичною організацією.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 1 Листопада 2022 06:30
Ну наші депутати в багатьох випадках себе схоже поводять, згадайте історії з ДТП
Анонім до Анонім Показати IP 1 Листопада 2022 10:08
Ну так "браття славяне" разом грабують народ, подивіться в Європі на їхні будинки вони там 100% сусіди.
Народна прокуратура Показати IP 1 Листопада 2022 16:04
Розумію, що зараз надійде шквал критики: це ж дитина, вона нічого нет розуміє і т.д. Але... Подивіться, що робила та дитина: імітувала вправу зі зброєю. Тобто, це майбутній орк, що загрожує нашим з вами дітям. Хай буду цинічним, але збив його той депутат, значить нашим дітям краще

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus