USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Путіна і Лукашенка не покликали на коронацію Чарльза ІІІ, – Reuters

3 Травня 2023 09:14
Велика Британія не надіслала запрошення на церемонію коронації короля Чарльза ІІІ лідерам Росії, Білорусі, Ірану, М'янми, Сирії, Афганістану та Венесуели.

«Було запрошено глав держав з інших країн, із якими Великобританія має повні дипломатичні відносини, а також представників британських королівств і заморських територій», – пише Reuters з посиланням на джерело, передає УНІАН.

Також повідомляють, що запрошення на церемонію відправили високопоставленим дипломатам, а не главам Північної Кореї і Нікарагуа.

Церемонія коронації Чарльза III має відбутися у Вестмінстерському абатстві в суботу, 6 травня. Разом з ним коронують його дружину – королеву-консорта Каміллу.

За даними журналістів, церемонія обійдеться приблизно в 250 мільйонів фунтів стерлінгів. На неї запрошено дві тисячі осіб, для високопоставлених гостей склали спеціальний графік повітряного руху.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus