USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.30 10.53

Путін звільнив експрокурорку Криму Поклонську з посади у Росспівробітництві

13 Червня 2022 11:05
Президент РФ Володимир Путін звільнив заступницю глави Росспівробітництва Наталію Поклонську.

Указ набирає чинності від дня його підписання – 13 червня, передає ТСН.

«Звільнити Поклонську Наталію Володимирівну з посади заступника керівника Федерального агентства у справах Співдружності Незалежних Держав, співвітчизників, які проживають за кордоном, та міжнародного гуманітарного співробітництва», – сказано в документі.
Сама Поклонська повідомила, що указ про її відставку з посади заступника голови Росспівробітництва був підписаний у зв’язку з її переходом на іншу роботу.

Нагадаємо, Поклонську призначили заступником голови Росспівробітництва 2 лютого 2022 року.

Нещодавно колаборантка та експрокурорка Криму Наталія Поклонська, яка свого часу стала обличчям пропагандистської кампанії, що супроводжує окупацію півострова, дала інтерв’ю YouTube-проєкту «Скажи Гордєєвій», в якому всіх здивувала..

Зокрема, Поклонська, яка, за її словами, почувається українкою та Україну вважає Батьківщиною, зазначила: «Україна – це не Росія. Там по-іншому влаштовано суспільство. Там протягом восьми років, я не була присутня, я не знаю, як розвивалося життя, просто зі слів знаю, але там уже сформовано щось своє, вже люди влаштувалися в те суспільство і стали виживати по-своєму».

Як ми писали, у першій половині березня зрадниця України Наталія Поклонська, яка сприяла окупації Криму, приїхала в Херсон. Тоді бізнесмен Сеяр Куршутов закликав херсонців впіймати її, за що мали виплатити 100 тисяч доларів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
1698 Показати IP 13 Червня 2022 13:42
Чомусь згадався Суриков з його картиною "Утро стрелецкой казни". Цар-тиран петро 1-й наказує стратити стрільців, що "обживали чужі землі", але посміли "підірвати устої державності". Кінець цих стрільців закономірний - їх страчують. Поклонська, напевно, погано вчила історію расеи-матушкі. Спочатку зрадниця України "купалась в славі" в ерефії, була членкинею Единой россии, депутаткою держдуми, а потім посміла "відкрити рота" на бункерного старця і заявити "я всегда была украинкой" Фінал сумний. І чомусь "міроточивий" бюст ніколая второго не допоміг ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus