USD 41.30 41.50
  • USD 41.30 41.50
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.70

Путін втрачає підтримку найближчого оточення, – Центр протидії дезінформації

16 Березня 2022 10:58
Центр протидії дезінформації при РНБО України підтверджує, що президент РФ Володимир Путін втрачає підтримку свого найближчого оточення олігархів. Це створює передумови до заколоту та примусової зміни влади.

Зазначають, що «кишеньковими» залишилися Юрій Ковальчук, Геннадій Тимченко, Сергій Чемезов, які можуть безпосередньо спілкуватися з ним особисто, пише НВ.

Команда олігархів часів Єльцина демонстративно відсторонюється від особистого спілкування, і саме від них Путін побоюється удару в спину. Так, Роман Абрамович, Володимир Потанін, Олег Дерипаска, Михайло Прохоров, Олександр Абрамов, Андрій Мельниченко вже втратили і продовжують втрачати активи та статки через західні санкції.

«Бізнес не може миритися з політикою особи, яка призвела до таких руйнівних наслідків для їхнього фінансового стану. Тому вони готові на рішучі дії зі зміни сьогоднішнього становища. І якщо Путін не погодиться на їхні умови, йому загрожує примусовий імпічмент або фізичне знищення від найближчого оточення», – заявили в Центрі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus