USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Путін уперше прокоментував катастрофу літака Пригожина

24 Серпня 2023 21:01
Президент країни-агресора Володимир Путін уперше висловився після катастрофи літака, на борту якого, за даними Росавіації, значився ватажок бойовиків ПВК «Вагнер» Євген Пригожин.

Про це пишуть РБК, Meduza, Радио Свобода та російські пропагандисти, передає Українська правда.

Під час розмови зі ставлеником Кремля на окупованій частині Донбасу Денисом Пушиліним Путін висловив співчуття всім загиблим та розказав про таланти Пригожина.

Безпосередньо президент Росії не заявив про загибель Пригожина, яку досі офіційно не підтверджено, але говорив про бізнесмена виключно в минулому часі.

«Пригожина я знав дуже давно, з початку дев’яностих років. Це була людина складної долі, і помилки у нього були серйозні в житті, домагався він результатів потрібних – і для себе, і для, коли я його просив, для спільної справи, як у ці останні місяці. Він був талановитою людиною, талановитим бізнесменом», – сказав Путін.

Також Путін похвалив вагнерівців за участь у війни проти України. За його словами, «це люди, які зробили істотний внесок у нашу спільну справу боротьби з неонацистським режимом в Україні». Він поообіцяв, що не забуде про це.

Нагадаємо, 23 серпня у Тверській області РФ впав бізнес-джет Embraer, який належить Пригожину. МНС РФ повідомляло, що на борту було 10 людей, всі загинули.

Пізніше Росавіація опублікувала список пасажирів літака. Серед них були прізвища Євгена Пригожина, а також його правої руки, засновника ПВК Дмитра Уткіна, який мав позивний Вагнер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ABC Показати IP 24 Серпня 2023 21:57
Ну, якщо про "Курск" він сказав "Она утонула", то тут напевно правильно було би "Он упал".
Пілот Показати IP 24 Серпня 2023 22:58
Помер Максим, та й х.. з ним!!!
Янеробот Показати IP 25 Серпня 2023 06:36
Надіюсь, к@ц@пня зрозуміла вже, хто у них головний терорист... ну чому у них немає якогось марка чепмена, наприклад... так було б краще для всього світу...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus