USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Путін показав свої доходи та майно, але «забув» згадати яхту за $700 млн

15 Квітня 2022 23:19
Президент РФ Володимир Путін подав свою декларацію про доходи за 2021 рік. Він вказав дохід у розмірі 10,2 млн рублів (3,6 млн грн), а також наявність у його власності квартири, гаража та машин «Нива» та ГАЗ М21. Однак при цьому глава держави-агресора не згадав у декларації свою яхту вартістю $700 млн.

Декларацію опублікували на сайті Кремля, пише Обозреватель. Офіційно Путіну належить квартира площею 77 кв м, гараж площею 18 кв м, автомобільний причіп «Скіф» та автомобілі «Нива», а також дві машини ГАЗ М21. У користуванні Путіна квартира площею 153,7 кв м та гараж 18 кв м.

При цьому його радник і голова переговорної делегації РФ Володимир Мединський у 10 разів багатший. За рік він заробив 106,8 млн рублів (37 млн грн). Варто зазначити, що йдеться лише про офіційні доходи.

При цьому, згідно з розслідуваннями журналістів, Путіну належить яхта «Шехерезада», де встановлено золоті тримачі для туалетного паперу. Крім того, на яхті є басейни, спа, сауна, театр, бальні зали, тренажерний зал, два вертолітні майданчики.

За даними команди опозиціонера Олексія Навального, її обслуговуванням займається Федеральна служба охорони (ФСТ), яка забезпечує безпеку президента Росії. Раніше найбагатша людина планети Ілон Маск заявляв, що Путін багатший за нього.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus