USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.25 10.50

Путін підписав указ про спрощену видачу російських паспортів на Херсонщині й Запоріжжі

25 Травня 2022 15:00
Російські загарбники хочуть роздавати свої паспорти мешканцям тимчасово окупованої частини Херсонської та Запорізької областей.

Відповідний указ вже підписав очільник Кремля Володимир Путін. Про це повідомляють одразу низка телеграм-каналів, передає 24 канал.

Фактично, цей крок кремлівського диктатора означає примусову паспортизацію жителів українських територій, які зараз тимчасово під контролем РФ.

У мережі вже оприлюднили фото указу. У ньому пропонується замінити слова про права надання російського паспорта за спрощеною процедурою не лише мешканцям квазіреспублік «ДНР» та «ЛНР», але й людям, які живуть на території Запорізької та Херсонської областей.

Мовиться, очевидно, про окремі населені пункти, які перебувають під тимчасовою окупацією росіян. Указ датовано 25 травня і набуває чинності від моменту його підписання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus