USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.75

Пушилін заявив, що питання кордонів «ЛДНР» не потребує поспішних роз'яснень

22 Лютого 2022 16:08
«Глава «ДНР» Денис Пушилін закликав «не забігати наперед» у питанні про встановлення контролю «республіки» над усією територією Донбасу, хоча раніше сьогодні говорив інакше.

Про це пише Політика країни.

«Питання кордонів «ДНР» та «ЛНР» не потребує поспішних роз’яснень і буде врегульоване пізніше», – сказав він.

Нагадаємо, 21 лютого Путін підписав указ про визнання «ДНР» та «ЛНР».

Сьогодні голова комітету Держдуми РФ у справах СНД Леонід Калашніков заявив, що «ЛНР» та «ДНР» будуть визнані Росією у межах Донецької та Луганської областей. Після цього у Держдумі РФ спростували його слова.

Читати ще: Речник Кремля не зміг відповісти, в яких межах визнали «ЛНР» та «ДНР»

Натомість у «ЛНР» заявляють, що їхні кордони – це вся територія Луганської області, незважаючи на те, що в Росії вже дали зрозуміти, що визнають «ЛДНР» у їхніх нинішніх кордонах. Пізніше і Пушилін заявив, що кордони «ДНР» будуть у межах усієї Донецької області.

Також повідомлялося, що в МЗС РФ і Кремль розійшлися в оцінці визнання кордону «ЛДНР».

Нагадаємо, президент РФ Володимир Путін 21 лютого підписав укази про визнання так званих «ЛДНР». Укладені угоди між цими квазіреспубліками і Росією передбачають, зокрема, надання їм військової допомоги.

Міжнародні партнери України засудили таке рішення. Зокрема, Президент США Джо Байден підписав указ про блокування майна певних осіб і заборону певних угод. Крім того, Німеччина вирішила зупинити процес сертифікації «Північного потоку-2».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Читач Показати IP 23 Лютого 2022 06:01
Через пушиліна передаю привіт моторолі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus