USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.30 41.70
  • PLN 10.40 10.60

Психологія воєнного часу: як вірити в перемогу та не втрачати ресурс

11 Березня 2022 06:35
Два тижні війни минуло. Багато хто втомився та можливо навіть втратив ресурс. Тож потрібно знати, як знайти сили і де черпати цей самий ресурс.

Про це йдеться у Телеграм-каналі Психологічна підтримка.

Що об’єднує нас та надає нам ресурс?

Активність. Спробуйте знайти для себе діяльність, яка сприятиме вашій активній позиції та користі стосовно ситуації. Спробуйте відчути себе корисною/-им відповідно до умов, в яких ви зараз опинилися.

Планування. Обов’язково майте план на найближчі два /три дні. Це допоможе вашій свідомості мати віру в майбутнє та проявляти активність в стані «тут і зараз».

Віра. Підкріплюйте віру. Відповідно до перевірених джерел вивчайте спроможності та успіхи нашої армії та країни, яка бореться за перемогу.

Підтримка. Не лише надавайте допомогу, а дозволяйте іншим підтримувати вас та допомагати вам.

Візуалізація майбутнього. Малюйте у своїй уяві нариси мирного майбутнього, які б вам допомогли та надали ресурс і надію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus