USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.45
  • PLN 10.55 10.75

Психологічний штаб у Луцьку шукає психолога

21 Вересня 2022 17:44
Управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради оголосило тендер на послуги психолога. Торги тривають на сайті Prozorro.

Пропозиції від учасників прийматимуть до 30 вересня. Очікувана вартість послуг за два місяці роботи – 86 тисяч гривень.

Психологічний штаб шукає психолога, який матиме восьмигодинний робочий день і працюватиме п’ять днів на тиждень із 1 жовтня до 30 листопада поточного року (344 робочі години). Місце роботи: проспект Соборності, 18 (будівля Палацу урочистих подій).

Серед вимог до психолога – повна вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем, бакалавр за спеціальностями «Психологія», стаж роботи не менше ніж два роки.

Читати ще: Військовий психолог із Луцька: «Люди з війни прийдуть зовсім іншими». Інтерв'ю

Психолог має проводити індивідуальні консультування в онлайн та офлайн форматах, консультування через інформаційну лінію підтримки, групу взаємопідтримки, тренінги та групові сесії, діагностику та тестування, сімейне консультування, здійснювати невідкладні заходи кризової психологічної підтримки, комунікацію з суб’єктами взаємодії, готувати інформаційні матеріали з питань психологічного здоров’я населення, надавати психологічні послуги мешканцям Луцької громади та внутрішньо переміщеним особам, які звертаються за допомогою, готувати психологічні висновки та характеристики тощо.

Нагадаємо, в Луцьку на базі управління соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді і Школи сімейного життя працює психологічний штаб.

Провідні психологи громади об’єдналися задля того, щоби допомагати тим людям, яким у нинішніх умовах дуже важко і які потребують консультацій, порад психолога і просто доброго слова.

Консультації психологів проводяться безплатно в режимах онлайн та офлайн. Записатися на консультацію можна, зателефонувавши на інформаційну лінію: 0 800 400 332.

Також у межах гуманітарного реагування на воєнне вторгнення в Луцькій громаді при управлінні соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді працюють дві мобільні бригади, які надають соціально-психологічну допомогу постраждалим, що пережили насильство, та внутрішньо переміщеним особам, які були вимушені залишити зони бойових дій за місцем проживання чи перебування.

Контакти мобільних бригад: 096 295 05 15, 050 145 28 91.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus