USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.25 10.50

Призначили керівника команди пожежників-добровольців, що діє на базі монастиря біля Луцька

29 Листопада 2023 13:53
Олександра Громика призначено на посаду очільника добровільної пожежної команди Жидичинського старостинського округу, що діє на базі Жидичинського Свято-Миколаївського монастиря.

Питання про погодження кандидата на посаду начальника добровільної пожежної команди розглянули 29 листопада на сесії Луцької міської ради.

Було вирішено погодити кандидата на посаду начальника добровільної пожежної команди Жидичинського старостинського округу Луцької міської територіальної громади Громика Олександра Вікторовича.

Як вказано, проєкт рішення підготовлено у зв'язку із розглядом протоколу загальних зборів членів добровільної пожежної команди Жидичинського старостинського округу Луцької міської територіальної громади №1 від 03.11.2023, відповідно до Положення про добровільну пожежну команду Жидичинського старостинського округу Луцької міської територіальної громади, затвердженого рішенням міської ради від 26.07.2023 № 48/70 «Про створення добровільної пожежної команди Жидичинського старостинського округу».

Нагадаємо, рішення про створення на базі Жидичинського Свято-Миколаївського монастиря в Жидичинському старостинському окрузі добровільної пожежної команди прийняли в липні 2023 року. Добровольцями-рятівниками будуть, зокрема, ченці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
2С1 Показати IP 29 Листопада 2023 19:45
Вітаю з призначенням на посаду

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus