USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.40 41.70
  • PLN 10.56 10.69

Призначили генерального директора Любомльського ТМО

21 Січня 2021 09:14
18 січня обрали нового генерального директора Любомльського ТМО Володимира Дибеля.

Про це повідомляє газета Наше життя, передає Перший.

18 січня під час першої сесії 2021 року Любомльської міської ради VIII скликання було запропоновано затвердити на посаді генерального директора Любомльського ТМО Володимира Дибеля, уклавши з ним контракт на три роки. Сам же Володимир Юрійович звернувся до депутатів підтримати таке рішення, пообіцявши сумлінно працювати на благо громади.

У виступах інших депутатів прозвучала пропозиція щодо укладення контракту терміном на один рік, однак під час дискусії вона підтримки не знайшла. Відтак, більшістю голосів (17 — «за», 1 — «утримався») генеральним директором Любомльського ТМО призначили Володимира Дибеля, зобов’язавши міського голову укласти з ним контракт на три роки.

Що про нього відомо?

Трудову діяльність розпочав у 1989 році як лікар-інтерн Нововолинської медсанчастини. З 2004 року і до 2020 року працював головним лікарем Любомльської центральної районної лікарні. Був депутатом Любомльської районної ради V скликання.

Депутат Волинської облради трьох скликань.

У 2020 р. обраний депутатом Волинської обласної ради від Волинської обласної організації політичної партії «Сила і Честь» . Член постійної комісії з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Шо, опять? Показати IP 21 Січня 2021 15:44
Заслужений міліонер від медицини і фармації!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus