USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.70
  • PLN 10.56 10.75

«Прийняття бажаного за дійсне». Посадовець армії Британії не вірить чуткам про хвороби Путіна чи плани його вбити

18 Липня 2022 07:35
Глава штабу оборони Великої Британії адмірал Ентоні Радакін вважає, що чутки про хвороби російського диктатора Володимира Путіна та спроби його вбити – прийняття бажаного за дійсне.

Про це він сказав в етері BBC One 17 липня, передає НВ.

«Деякі коментарі про те, що в нього погане здоров’я або що насправді хтось його вб’є чи скине, думаю, вони приймають бажане за дійсне», – заявив Радакін.

За його словами, професійні британські військові бачать відносно стабільний режим у Росії, те, що Путіну вдалося придушити будь-яку опозицію, та ієрархію, яка склалася навколо кремлівського диктатора.

«Тому ніхто з верхівки не має мотивації кинути виклик президенту Путіну, і це не вселяє оптимізму», – додав глава британського штабу оборони.

Він наголосив, що, зважаючи на це, Росія може залишатися загрозою найближчими роками, якщо не десятиліттями.

Вже не один рік українські та іноземні ЗМІ, переважно таблоїди, поширюють повідомлення, що Володимир Путін має захворювання, зокрема онкологічні. У Кремлі це послідовно заперечують.

Після повномасштабного вторгнення РФ до України колишній британський розвідник, офіцер МІ6 Крістофер Стіл заявляв, що Путін доволі серйозно хворий, але незрозуміло, на що саме. Таблоїд The Sun писав, що нібито російського диктатора можуть таємно вбити за наказом російських генералів, замаскувавши все під «серцевий напад».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Іван Показати IP 18 Липня 2022 10:08
Скільки часу ще вам писати щоб пукіна і расію писали з маленької букви !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus