USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.50 10.65

Приїхав з передової, щоб одружитися: у Луцьку побралися військовий та його кохана

27 Квітня 2023 23:27
У четвер, 27 квітня у Луцькому ЦНАПі одружилися військовослужбовець Денис та його кохана Катерина.

Про це повідомили у Луцькому центрі надання адміністративних послуг.

«Сьогодні працівників ЦНАП міста Луцька замилувала та сповнила надією пара молодят, які завітали до нас створити сім’ю. Денис приїхав на декілька днів у відпустку з воєнної служби, аби поєднати долю з тендітною Катериною.

Із початком повномасштабної війни мужній наречений повернувся із закордону, аби захищати рідну Україну та гнати ворога чимдалі від її кордонів. Щиро захоплюємося такими відважними та патріотичними людьми. Закохані поспішали зареєструвати шлюб у скорочені терміни, бо за декілька днів Денис знову відправиться на передову. Сердечно бажаємо молодим Божої опіки, добра, взаєморозуміння, любові і швидкого возз’єднання сім’ї. Хай подружжя щасливо та довго крокує життєвим шляхом у мирній Україні!» – йдеться у дописі.

Нагадуємо, ЦНАП міста Луцька пропонує комплексну послугу із укладання шлюбу, видачі свідоцтва про державну реєстрацію шлюбу та обміну паспорта при зміні прізвища.

Швидко, зручно Ви можете подати документи, узгодити час і офіційно зареєструвати ваші стосунки.

Консультації за адресою: м.Луцьк, вул. Лесі Українки, 35, або тел.: (0332) 777889, 777894
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus